GOLMANSKE RUKAVICE ZA NEMANJU: Golman TSC Nenad Filipović darovao mladog kolegu!

B.Grujić

06. 09. 2020. u 09:52 >> 10:05

NENAD Filipović, jedinica TSC-a i jedan od najboljih čuvara mreže u Srbiji, pored šuraka Milana Borjana, kako to i dolikuje vrhunskom sportskom asu, uvek razmišlja i pomaže mlađim kolegama i naslednicima na golu.

ГОЛМАНСКЕ РУКАВИЦЕ ЗА НЕМАЊУ: Голман ТСЦ Ненад Филиповић даровао младог колегу!

FOTO: B Grujić

Obzirom da je jedan deo karijere proveo na golu Banata iz Zrenjanina i da ga za grad na obalama Begeja, vežu lepe uspomene, popularni Fića, je talentovanom mlađem kolegi, golmanu Radničkog iz Zrenjanina, Nemanji Radoviću, poklonio par golmanskih rukavica, sa njegovim imenom i logom.

Nemanja je u Nenadovim rukavicama, branio nekoliko utakmica, skinuo dva penala i sijaset teških udaraca i spontano poklon proglasio amajlijom.

FOTO: B Grujić

"Samo neka Nemanja Radović dobro brani, rukavice su najmanji problem, biće ih još", poručio je Nenad Filipović, kao odgovor na zahvalnost mladog Zrenjaninca, koji je baš kao i njegov stariji kolega, karijeru počeo u zrenjaninskom Banatu, zatim branio u omladincima Crvene zvezde, Čukaričkog i ekipi Bečeja, a sada sa velikim uspehom čuva mrežu srpskoligaša Radničkog.

"Šta drugo da kažem, osim da sam zahvalan Nenadu i da mu želim da i dalje tako dobro brani i sa ekipom TSC-a daleko dogura na evropskoj sceni i u Superligi", dodao je Nemanja Radović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a