DERBI PODNO "MARAKANE": Remi Zvezde i Partizana

Novosti online

05. 09. 2020. u 12:54

DERBI Kadetske lige Srbije u okviru 8. kola, odigrali su danas Crvena zvezda i Partizan. Meč je odigran na Terenima Omladinske škole domaćeg tima, a završen je nerešenim ishodom, 2:2.

ДЕРБИ ПОДНО МАРАКАНЕ: Реми Звезде и Партизана

Foto: N. Paraušić

Povela je Crvena zvezda golom Davora Rakića u 7. minutu. Crveno-beli su već u 21. minutu uvećali prednost. Siguran je bio je bio Nemannja Vidojević. 

Uspeo je Partizan da smanji zaostatak u 40. minutu. Janko Jevremović bio je siguran sa "bele tačke" za 2:1. Upravo tim rezultatom završena je prva deonica meča. 

Kako se završnica meča bližila kraju igrao je Partizan sve bolje, a do boda su došli u 87. minutu golom Stefana Nikolića. nakon kornera, lopta se odbila o prečku, dočekao ju je mladi nikolić za konačnih 2:2. 

Crvena zvezda: Marinković, Savić (od 79. Svetozarević), Vukičević, Leković, Mitić, Vidojević, Šljivić (od 77. Lolić), Radonjić (od 63. Ergarac), Mijatović, Nikolašević (od 48. Miladinović), Rakić (od 83. Bubanj).

Partizan: Mihajlović, Stašević, Mirosavić (od 46. Trkulja), Nikolić, Stjepanović, Aćimović, Jevremović, Lazarević (od 67. Cvetković), Baždar, Isailović (od 67. Milosavić, od 84. Serdar), Trifunović (od 59. Stojanović).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024