SAD JE SVE JASNO: Pirlo otkrio da Iguain ide, a poznato je šta će biti sa Dibalom

Novosti online

25. 08. 2020. u 18:31

JEDAN od najboljih igrača Juventusa poslednjih sezona bio je Paulo Dibala. Sada je poznato gde će on igrati naredne sezone.

САД ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Пирло открио да Игуаин иде, а познато је шта ће бити са Дибалом

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Argentinac se nalazi u planovima novog trenera Andree Pirla i time su otklonjene sve dileme u vezi njegovog mogućeg odlaska iz torinskog kluba.

Strateg "stare dame" je danas govorio o planovima u klubu i rekao da Gonzalo Iguain neće ostati u timu, dok će drugi Argentinac biti deo Juventusa i u budućnosti.

- Kod Dibale ne postoji nijedan problem. On nikada nije bio na transfer listi, vi novinari ste širili glasine. Čim se vrati u tim, biće deo projekta - rekao je Pirlo.

Legendarni italijanski fudbaler je pričao i o svojoj odluci da mu prvi pomoćnik bude Igor Tudor.

- On je bio moj izbor jer mi je potreban iskusan pomoćnik, koji je već radio kao samostalan trener. Bio je defanzivac, a iznad svega snažna ličnost u svlačionici i na terenu. Plus, on je bivši igrač Juventusa, pa je stoga savršena osoba.

Foto: EPA-EFE/ALESSIO MARINI

Jedno od pitanja upućeno Pirlu je bilo da li želi da vrati duh tima kakav je bio pod vođstvom Antonija Kontea.

- Možda bih mogao da ostvarim takvu želju kod igrača i koheziju čitave grupe. Formirali smo sjajan tim sa snažnim principima i vrednostima i to je ono što želim: da vratim duh požrtvovanosti.

Za kraj je otkrio i da li mogu zajedno da igraju Ronaldo i Dibala?

- Kvalitetni igrači mogu da igraju zajedno, samo moramo imati duh požrtvovanosti. Što ih je više, veće su šanse da pobeđujete - zaključio je Pirlo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)