NAVIJAČI TIRANE PREKRŠILI PRAVILA UEFA: Došli na trening sa zabranjenim simbolima i pocepanom Jagodinom zastavom (VIDEO/FOTO)

Novosti online

25. 08. 2020. u 09:21

DA li će UEFA da reaguje odmah, kasnije ili nikada na tužne slike iz Tirane?

НАВИЈАЧИ ТИРАНЕ ПРЕКРШИЛИ ПРАВИЛА УЕФА: Дошли на тренинг са забрањеним симболима и поцепаном Јагодином заставом (ВИДЕО/ФОТО)

Foto: Printskrin

Pitanje je koje se postavlja posle poslednjeg treninga FK Tirana, pred meč sa Crvenom zvezdom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, na koji su došli lokalni navijači sa obeležjima koji veličaju Veliku Albaniju i paravojsku OVK.


Fanatici iz Tirane su imali koreografiju tokom treninga kojom su skretali pažnju na sebe misleći da provociraju današnjeg protivnika iz Srbije. Međutim, ovim gestom su samo pokazali nepoštovanje prema rivalu i navukli "voljenom" klubu UEFA disciplinsku komisiju na vrat jer je opšte poznato da su političke parole zabranjene na stadionima.

I ne samo ovo, što je odavno deo folklora u primitivnim sredinama, nego su Fanatici napravili još jednu, mnogo goru, provokaciju. Vijorili su barjakom namerno pocepanu zastavu sa jagodom koja na severnoj tribini navijača Crvene zvezde simbolizuje sećanje na ubijenog Marka Ivkovića, zvanog Jagoda, u Istanbulu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Show No Mercy! #ForcaTIRONA #FCKSRB

A post shared by Tirona Fanatics (@kftirona06) on Aug 23, 2020 at 11:48am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vij me mbrojt vatan... Aty ku vdekja eshte me e sigurt! #TironaFanatics #SkerdilajdLLagami #MyteBeogradin

A post shared by Tirona Fanatics (@kftirona06) on Aug 23, 2020 at 11:17am PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)