ARGENTINSKI fudbaler Lionel Mesi saopštio je novom treneru Barselone Ronaldu Kumanu da želi da napusti taj klub, preneli su španski mediji.

Dragan R

21.08.2020. 14:30

@Dobrivoje - Тачно је, Барселона је много уложила у Месија. Али је исто тако тачно и то да је Меси много дао и донео Барселони. Тешко је све то измерити, али све и да Меси сада заиста оде уверен сам да и ако буде остао неки "дуг", да ће пре бити да ће Барселона остати дужна Месију, а не обрнуто. Да подсетим, Барселона постоји од 1899 године и до сада је освојила 26 титула првака Шпаније, од чега 10 (38%) у време када је играо Меси. Од 5 освојених Лига (Купа) шампиона 4 (80%) је освојено у врем,е када је играо Меси. Меси је од када игра у Барселони 6 пута био проглашен за најбољег играча на свету, 4 сезоне је био најбољи стрелац Лиге шампиона,...

Maki72

21.08.2020. 08:01

Veliki sam fan Lea Mesija i po mom skromnom misljenju jedan je od 3 najveca igraca u istoriji ako ne i najveci jer je nevjerovatno koliko dugo igra na vrhunskom nivou. Barseloni je dao sve ali je od iste dobio sve. Obiljezio je jednu eru Barselone i to nikada niko nece zaboraviti . Zivot ide dalje i "bubamara" ce se vrtiti i poslije Lea ! Zelim da kazem, kako god i sta god da odluci zelim mu svu srecu . Ipak na kraju Barselona je bila i bice i poslije Mesija i niti jedan igrac ne smije biti bitniji od kluba . Leo srecno !!!