SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je danas spisak igrača za početak nove sezone Lige nacija.

Komentari (7)

Pera

20.08.2020. 10:45

Da se sastavlja i "B" reprezentacija ovaj ne bi uzeo niti jednog igrača koji igra u Srbiji. Verujem da ih ima dosta i da po kvalitetu ne zaostaju za ovima na popisu. I sada nemojte mi postavljati pitanje "navedi koji su to" jer i da ih navedem opet bi me negirali.

Moje cutanje skupo kosta

20.08.2020. 11:36

A gde je Luka Milivojevic, on bolji igrac bar od polovine sa spiska.Kakav bre Nemanja Gudelj, Sasa Lukic, Nemanja Maksimovic, Marko Grujic,.... Luka je za njih profesor.

Prle i Tihi

20.08.2020. 15:11

Filip Mladenović bi i u Zvezdi bio rezerva Rodiću, Gobeljić je za njega mister univerzuma. Desni bek nam očito nije potreban, valjda ovi Norvežani ne igraju po levoj strani, ako je ovo sve priprema za njih.

Ilija

20.08.2020. 15:15

Gospodine Tubakovicu,znam da ste vi Selektor i imate svoje vidzenje,Ali nevidite ni vi bas Sve.Recimo,ovaj Sergej Milinkovic Gudelj, Matic,Gacinovic,Pavlovic. Slabo igraju i u svojim Klubovima,a sta onda da se ocekuje u Reprezentaciji,Luku Milivojevica obavezno pozvati jer je u svom klubu Kapiten,a u Engleskoj kapiten znaci dosta,Ja bih ga stavijo i za Kapitena u Rep.,jer ima Agresiju, i igra musku fudbal prava Igracina.Te vas zamoljavam da za Vaseg Pomocnika obavezno uzmete Trenera Vojvodine LALATOVICA..Nije mi jasno da takav trener nije u Reprezentaciji,jer Gde je do sada radijo sa bilo kakvim Timom imao je samo uspehe,mislim da je Znanje u pitanju,a ne Slucajnost e pa Hvala mnogo.