SPREMA SE JOŠ JEDNA BOMBASTIČNA TRAMPA: Juventus predložio Barsi novu razmenu, čeka se odgovor Katalonaca

Novosti online

17. 08. 2020. u 13:34

JUVENTUS i Barselona su ovog leta uspešno završili jedan posao, a mogli bi uskoro ponovo da sarađuju.

СПРЕМА СЕ ЈОШ ЈЕДНА БОМБАСТИЧНА ТРАМПА: Јувентус предложио Барси нову размену, чека се одговор Каталонаца

Foto: EPA

Pošto su dve strane pre nekoliko nedelja dogovorili razmenu Miralema Pjanića i Artura, koji bi u narednim danima trebalo da se priključe novim saigračima, Juventus je Barsi predložio sličan posao.

Naime, italijanski "Kalčomerkato" je objavio da je tamnošnji šampion spreman da pošalje Paula Dibalu na "Nou Kamp", a u zamenu za njega želi Antoana Grizmana, kojeg čelnici "bjankonera" vide kao odličan izbor na poziciji napadača.

Francuski reprezentativac je prošlog leta iz madridskog Atletika došao u Barselonu za 120 miliona evra, ali se nije snašao kako su svi očekivali. Posle jedne od najgorih sezona u klupskoj istoriji, čelnici kluba su ga navodno stavili na transfer listu, što želi da iskoristi Juventus.

"Stara dama" ne može za Grizmana da izdvoji 100 miliona evra, već su spremni da puste Dibalu u suprotnom smeru. Ipak, iz Barselone još uvek nisu dobili odgovor, s obzirom da u katalonskom klubu trenutno vlada jer navijači žele korenite promene u klupskom vrhu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)