MARKETING služba Crvene zvezde nedavno je promotivnim spotom na društvenim mrežama najavila dolazak Orla i svoje navijače stavila na slatke muke...

dobri irac

10.08.2020. 11:41

Двоглави орао никада није припадао Звезди па се моли руководство да се орао скине са дресова.Част двоглавом орлу али он не припада Звезди,то је симбол државе а не фудбалских клубова.

Milos

10.08.2020. 12:24

@dobri irac - Najgori cinizam da komunjarski klub koji su unistavali sve sto je protiv tog komunizma ukljucujuci i tog Srpskog orla, simbol zla i komunizma petokraka i dvoglavi orao ne idu zajedno. Nista vsm nije sveto bezboznici!

Montenegro nije Crna Gora

10.08.2020. 12:32

Beli orao nema veze sa Crvenom Zvezdom, jer je to jugoslovenski klub, za koji su navijali Jugosloveni od Đevđelije do Triglava! Stvorena je u Titovoj SFRJ, a naslednica je BSK-a, kluba koji je takođe bio iz Jugoslovije, doduše, kraljevine... Kao što ni od antisrbina Tita se ne može napraviti veliki Srbin, tako se ni od jugoslovenskog kluba (Crvena Zvezda) ne može napraviti srpski klub...

momcilo

10.08.2020. 19:40

@Montenegro nije Crna Gora - C.Zvezda nije naslednica BSKa. Zvezda je igrala na igralištu FK Jugoslavije i nosila iste dresove kao i taj klub.