LALATOVIĆ HVALI SUDIJE: Arbitri čistog obraza, Čukarički se unapred radovao pobedi

S. B.

06. 08. 2020. u 19:28

ZA pobedom ne krije žal, a arbitre hvali na sva usta.

ЛАЛАТОВИЋ ХВАЛИ СУДИЈЕ: Арбитри чистог образа, Чукарички се унапред радовао победи

Foto: N. Karlić

Neoubičajeno za Nenada Lalatovića, stratega Vojvodine, koji je posle remija njegovih izabranika sa Čukaričkim (2:2) u sredu uveče na „Karađorđu“ naglasio da je sudija Miloš Đorđić uz pomoćnike, Milovana Ristića i Dalibora Đurđevića, regulisao pravila igre na evropskom nivou.

- Nije bio u prvom planu, sudio je za čistku desetku, ide kući čistog obraza i uzdignute glave... - nabraja Lalatović.

- Voleo bih da Vojvodina uvek ima takvo suđenje. Takođe, srpski fudbal može samo da napreduje kad sudije ne zanima ni ko je Vojvodina, ni ko je Čukarički. Nama, budite sigurni, niko nije pomogao ni za aut. Pehar pobednika Kupa Srbije i treće mesto na tabeli smo osvojili zahvaljujući kvalitetu igrača i uz pomoć navijača.

ZASLUŽILI POBEDU

Tvrdi da je njegova ekipa trebalo da dođe do tri boda.

- Zaslužili smo pobedu i pored loše partije u prvom delu. Falio nam je još taj jedan gol, koji je „visio u vazduhu“. Ali, jasno je kakav kvalitet imamo, kada se posle 0:2 vratimo u igru i nateramo ekipu kao što je Čukarički da se povuče. Iz meča u meč bićemo sve bolji- kategoričan je Lalatović.

S druge strane, trener tima sa „Karađorđa“, ističe da je nezadovoljan remijem, jer je, kako je naglasio, trebalo da Vojvodina pobededi „Brđane“.

- Imali su gosti dva gola prednosti i umesto da nas dokrajče, radovali su se unapred. Međutim, ekipa Nenada Lalatovića ne može da se pobedi tako lako. Moji igrači su pokazali karakter. Istina, u prvom poluvremenu nismo bili na željenom nivou. Videlo se da nam nedostaju utakmice, da nismo putovali na pripreme i igrali kontrolne mečeve... Ipak, imali smo svojih pola časa igre, stigli prednost Čukaričkog i imali još nekoliko prilika za trijumf - kaže Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a