NISU HTELI DA ISPUNE NIJEDAN USLOV: Feran Tores otkrio zbog čega je napustio Valensiju

Beta

05. 08. 2020. u 15:42

NOVI fudbaler Mančester sitija Feran Tores rekao je da je otišao iz Valensije jer mu nisu bili ispunjeni zahtevi koje je postavio klubu.

НИСУ ХТЕЛИ ДА ИСПУНЕ НИЈЕДАН УСЛОВ: Феран Торес открио због чега је напустио Валенсију

foto: EPA

- Želeo sam da ostanem i postavio sam uslove. Ti uslovi nisu bili iznad klupskih sredstava. Tužan sam zbog odlaska i veoma zahvalan klubu u koji sam došao sa samo sedam godina - rekao je Tores za "Marku".

Tores, 20-godišnji krilni fudbaler, tražio je kapitensku traku, povećanje plate, kao i to da vlasnik kluba Peter Lim lično učestvuje u pregovorima oko novog ugovora.

- Bio bih zadovoljan sa ispunjena dva od tri uslova, ali nijedan nije ispunjen. Znam da Valensija nije u istoj poziciji kao veliki evropski klubovi, ali sam želeo da vodim taj projekat i da budem tretiran na taj način - kazao je Tores, koji je dodao da nije bio u dobrim odnosima sa kapitenom ekipe Danijem Parehom.

Mladi reprezentativac Španije je u utorak prešao iz Valensije u Mančester siti za 23 miliona evra.

- Rekli su mi da ne računaju na mene. Bukvalno su rekli da sam peti krilni igrač ekipe, da dolaze pojačanja i da su drugi ispred mene. To je veoma težak udarac za mene, ali najgore je bilo to što su me stavili na transfer listu i ponudili klubovima iz Španije - naveo je Feran Tores, dodavši da mu je bilo lakše posle razgovora sa trenerom Sitija Pepom Gvardiolom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji