NAVIJAČKI OBRAČUN U NIŠU: Sukob navijača Zvezde i Partizana zbog murala

J. ĆOSIN

29. 07. 2020. u 11:13 >> 21:41

U TUČI navijači Partizana i Crvene zvezde, koji su se u utorak nešto posle 17 sati potukli ispred Fakulteta zaštite na radu u Nišu, teže je povređen jedan tridesetsedmogodišnji muškarac, dok su još dvojica njegovih prijatelja prošla sa lakšim povredama.

НАВИЈАЧКИ ОБРАЧУН У НИШУ: Сукоб навијача Звезде и Партизана због мурала

foto: AP

Povređeni navijač odmah je prevezen u Urgentni centar, gde je ustanovljeno da ima prelom podlaktice.

Sukob je navodno započeo jer su sedmorica simpatizera crno-belih počela na periferiji Niša da crtaju mural posvećen Nebojši Šćekiću, nekadašnjem vatrenom navijaču Partizana. Pošto se zid na kome su planirali da iscrtaju lik vidi s okolnih zgrada, "delije" su dobile dojavu da "grobari" crtaju mural "na njihovoj teritoriji", pa je došlo do obračuna.

- Stanujem preko puta Fakulteta za fizičku kulturu. Odjednom se dvadesetak navijača Zvezde stvorilo tu i rastrčali su se po kraju sa motkama u rukama. U međuvremenu je i "grobarima" stiglo pojačanje, pa je sukob bio neizbežan. Zbog ove tuče su se svi u kraju uspaničili. Posle je patrola policije kružila okolnim ulicama, ali su se navijači razbežali - kaže nam Živko M., jedan od očevidaca.

Prema nekim saznanjima, u početku su došla sedmorica Partizanovih navijača, a onda im je stigla pomoć, tako da je sukob bio neizbežan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)