“Grobari” i “BBB” napravili haos u Vukovaru, dvojica mladića u bolnici

Novosti online

18. 06. 2020. u 21:20

Vukavar je u četvrtak predveče bio popriše žestoke navijačke tuče “Bed Blu Bojsa” i “Grobara”, posle koje je između 20 i 25 ljudi privedeno u policiju, dok se za ostalim vinovnicima incidenta još traga.

“Гробари” и “БББ” направили хаос у Вуковару, двојица младића у болници

Foto: printskrin

Hrvatski portal “24 sata”, navodi, pozivajući se na izvore sa lica mesta, da je do sukoba došlo pošto su navijači Partizana verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa ženom i detetom.

- U četvrtak predveče haos u Vukovaru. Potukli su se pripadnici dve navijačke grupe, Dinamovi „Bed Blu Bojsi“ i navijači Partizana koji se zovu „Grobari“. Potvrdio nam je to portparol PU Vukovarsko - sremske Dragoslav Živković - javlja 24sata.hr.

Do tuče je došlo oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, potvrđeno je iz vukovarsko sremske policije, uz informaciju da su dvojica mladića završila u bolnici.

- Policija je bila brza, priveli su 20 do 25 ljudi, za ostalim učesnicima tragaju - rečeno je iz policije.

- Poslednjih mesec i po dana naši službenici patroliraju Vukovarom kako bi sprečili ovakve situacije. Odmah smo reagovali i sprečili da dođe do većih nevolja. Ovakve stvari nećemo dopustiti u našem gradu - izjavio je  Živković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024