TSC AMBICIOZAN U NOVOM ŠAMPIONATU: Želimo da Senta ostane neosvojena tvrđava

Beta

28. 07. 2020. u 18:08

FUDBALERI TSC-a iz Bačke Topole u petak dočekuju ekipu Vojvodine u 1. kolu Super lige Srbije, s namerom da dobrom igrom i pobedom započnu novu sezonu.

ТСЦ АМБИЦИОЗАН У НОВОМ ШАМПИОНАТУ: Желимо да Сента остане неосвојена тврђава

Foto: M.Vukadinović

Trener TSC-a Zoltan Sabo je na konferenciji za novinare rekao da se ekipa vratila sa devetodnevnih priprema iz Mađarske i da je zadovoljan uslovima koje je klub imao na Puškaš akademiji.

"Odigrali smo tri utakmice i, nažalost, sve tri smo izgubili. Nisam zadovoljan defanzivnim segmentima igre ekipe, a isto tako smo propustili brojne šanse, tako da moramo da popravimo realizaciju igre. Grešaka je bilo, ali siguran sam da one mogu da se isprave", rekao je Sabo, prenosi klub.

"Iako nemamo puno vremena i prvenstvo počinje već u petak, kada u prvom kolu dočekujemo Vojvodinu, nadam se da će se momci oporaviti od priprema i da će uspeti da nam donesu prvu pobedu", dodao je Sabo.

TSC je u prelaznom roku doveo nekoliko novih igrača, a Sabo je naglasio da je klub imao peh jer se novopridošli igrač Dino Dolmagić povredio još na pripremnoj utakmici i zbog povrede ukrštenih ligamenata duže vreme neće moći da igra. Istovremeno, Srđan Grabež ima blagu mononukleozu.

"Zbog izostanka Dolmagića i Grabeža, doveli smo novog igrača Nemanju Petrovića, iz ekipe beogradskog Rada da pojača poziciju ekipe na levoj strani. Nadam da ćemo do petka uspeti da uigramo ekipu za prvo kolo i da će momci koji budu istrčali na teren dati sve od sebe da prvenstvo počnemo pobedom", dodao je Sabo.

Napadač Vladimir Silađi rekao je da je atmosfera u klubu odlična i da su pripremne utakmice pokazale spremnost TSC-a za dobar početak sezone.

"Ekipa je na okupu i svi se odlično slažemo. Pripreme su bile dobre, imali smo utakmice na svaka tri dana i sve je bilo na vrhunskom nivou. Očekujem da sezonu počnemo pobedom, da osvojimo prva tri boda i da Senta ostane neosvojena tvrđava", kazao je Silađi.

Utakmica TSC - Vojvodina igra se u petak od 19.00 na stadionu u Senti.

Utakmica će se igrati bez prisustva publike.

FTSC je debitantsku sezonu u Super ligi Srbije završio na četvrtom mestu na tabeli sa 59 bodova, dok je Vojvodina ; bila treća sa 62 boda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji