MILOŠEVIĆ “PECNUO” ŠAMPIONA: Više smo imali problema sa Napretkom nego sa Zvezdom

Novosti online

26. 07. 2020. u 20:24

FUDBALERI Partizana su na svom terenu igrali "generalku" pred početak sezone, a protivnik je bio ekipa Proletera iz Novog Sada - 4:0.

МИЛОШЕВИЋ “ПЕЦНУО” ШАМПИОНА: Више смо имали проблема са Напретком него са Звездом

FK Partizan

Trener crno-belih Savo Milošević je posle utakmice rekao da je delimično zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

- Morali smo da vidimo šta smo imali u pripremama, zato smo imali veći takmičarski pristup. Ne mogu da budem zadovoljan početkom, ali je posle bilo znatno bolje - započeo je Milošević i potom prokomentarisao činjenicu da je na golu bio Aleksandar Popović, a ne standardni Vladimir Stojković.

Stojke je propustio dosta treninga, odgovaralo nam je da Popović danas brani jer će u nekim utakmicama on sigurno biti na golu zbog novih pravila i bonus igrača, jer moraju da u startnih 11 budu bar dva igrača mlađa od 21 godinu - jasan je bio Savo.

Crno-beli u prvom kolu Superlige gostuje Napretku u Kruševcu, utakmica se igra prvog avgusta od 17 i 30 sati, a strateg kluba iz Humske je svog narednog protivnika uporedio sa Crvenom zvezdom i uporedio koliko im je ko problema pravio u prethodnoj sezoni.

- Napredak nam je od kada sam ja na klupi zadao najviše problema, više nego Zvezda. Ipak, ako budemo ozbiljno pristupili utakmici nema sumnje da će i rezultat biti dobar - zaključio je Milošević. 

Partizan je, podsetimo, do sada već odigrao tri pripremne utakmice. Najpre su savladali Trepču sa 2:0, zatim je usledio remi sa Lučanima (2:2), kao i pobeda protiv Zlatibora (2:1).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a