ŠAMPANJAC NA ČEKANJU: Udineze iznenadio Juventus i približio se opstanku, Ronaldo i ekipa čekaju drugu meč loptu za titulu

Novosti online

23. 07. 2020. u 21:31

MORAĆE šampanjac još malo da se hladi.

ШАМПАЊАЦ НА ЧЕКАЊУ: Удинезе изненадио Јувентус и приближио се опстанку, Роналдо и екипа чекају другу меч лопту за титулу

Foto: Tanjug/Alessandro Bessanutti/LaPresse via AP

Bar do nedelje i duela sa Sampdorijom.

Da Juventus već u Udinama ne dođe do nove titule pobrinuo se Udineze. I to na neverovatan način, posle preokreta.

Gosti su poveli sjajnim golom De Lihta u 42. minutu i već je jedna ruka bila na “Skudetu”. Međutim, Nestorovski je u 52. minutu iskoristio uspavanost odbrane, ostao sam i odličnim udarcem glavom anulirao prednost rivala.

Napadali su i jedni i drugi, da bi u drugom minutu nadoknade Fofana odlično prošao, prevario De Lihta i poslao loptu ispod ruke Ščešnog. Dovoljno za veliko slavlje kojim su i došli na bod do toga da i matematički obezbede opstanak.

De Liht je tako prošao put od heroja do tragičara, ali će on, Kristijano Ronaldo i ekipa imati priliku za iskupljenje već za nekoliko dana.

Juventus je prvi sa 80 bodova, šest više od drugoplasirane Atalante na tri kola pre kraja. Udineze je na 15. poziciji sa 39 poena, sedam više od Lećea, prvog tima koji je "ispod crte".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)