VOTFORD TRAŽI TRENERA: Jokanović jedna od opcija

V. N.

21. 07. 2020. u 20:10

SLAVIŠA Jokanović (51) nalazi se na listi želja Votforda za novog trenera posle smene Najdžela Pirsona, objavili su engleski mediji.

ВОТФОРД ТРАЖИ ТРЕНЕРА: Јокановић једна од опција

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

"Stršljenovi" su se očigledno pokajali što 2015. nisu produžili ugovor sa srpskim stručnjakom, koji ih je uveo u Premijer ligu, pa misle da bi možda sada mogli da isprave grešku.

Međutim, ova opcija i nije tako realna, budući da Jokanović ima posao u katarskom klubu Al Garafa. Takođe, kao favorit za mesto menadžera Votforda po kladionicama je Francuz Klod Puel, strateg Sent Etjena, koji je na Ostrvu radio u Sautemptonu i Lesteru.

Jokanović trenutno radi u osmom klubu u trenerskoj karijeri. Počeo je sa Partizanom na čijoj klupi je sedeo od 2007. do 2009. godine. Zatim je od 2012. do 2013. bio šef struke u tajlandskom Muangtongu, 2014. je vodio Levski, 2014. Erkules, a od 2014. do 2015. engleski Votford kojeg je uveo u Premijerligu Engleske.Celu 2015. godinu je radio u Makabiju iz Teal Aviva, a zatim pune tri godine u Fulamu. Od prošle godine je trener Al Garafe.

Britanski mediji poslednjih dana spekulišu da će naš stručnjak možda i da se vrati na Ostrvo, ali je pitanje koliko su u Votfordu spremni da "pobede" svoju sujetu i isprave greške iz prošlosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)