PUKLO PRIJATELjSTVO ZBOG MLADIĆA; Pavlović: Halilović je pretio meni i mojoj deci da će nas gepekovati, završio je karijeru

Novosti online

utorak, 14. 07. 2020. u 20:35

ПУКЛО ПРИЈАТЕЉСТВО ЗБОГ МЛАДИЋА;  Павловић: Халиловић је претио мени и мојој деци да ће нас гепековати, завршио је каријеру

Foto: V.Blagojević

BELMIN Halilović, koji je zbog veličanja Ratka Mladića dobio otkaz u Alfa Modrči, danas je izneo svoju stranu priče. A sada je stigao i odgovor od Daniela Pavlovića.

Naime, društvene mreže je preplavila fotografija 23-godišnjeg Halilovića kako pozira u majici sa srpskim motivima, a jednom od sagovornika na društvenoj mreži poslao je fotografiju uz natpis: 'Živeo Ratko Mladić'.

Iako je sve, kako tvrdi, bila interna šala, fotografija je završila u javnosti, a Halilović preko noći postao omražen zbog onoga što je napravio.

U razgovoru za medije Halilović se dotakao Jasmina Memiševića i Daniela Pavlovića, koje optužuje da su mu se svetili i da su ga "uvalili" samo zato što su hteli da se okoriste o njegov transfer.

Međutim Pavlović, jedan od dvojice koji je navodno tražio novac od Halilovića, kaže dato nije tačno i da Belmin  dokaže svoje optužbe

- To nije istina, nek dokaže sve to što govori. On mene i ne zanima, samo sam hteo da učinim uslugu Dariju Puriću. Nema istine u njegovim tvrdnjama da sam ga ja ucenjivao i da sam izbacio u javnost tu spornu fotografiju niti da sam ga, kako sam kaže, uvalio, izjavio je Pavlović za "Sportsport.ba" i nastavio

- Imao sam u Sarajevu dženazu najboljeg prijatelja koji je poginuo u Hrvatskoj kada se sve dešavalo, nisam imao nikakve veze s tim, a svakako osuđujem ono što je uradio i što je veličao ratnog zločinca - rekao je Pavlović .

Najavio je i tužbu.

- Podižem protiv njega tužbu za klevetu i nanošenje duševne boli. Pretio je meni i mojoj deci kako će nas voziti u gepeku i to sa raznih brojeva. Mislim da mu je ovim karijera gotova, ali ja nisam kriv za ono što mu se desilo i za to mora sam da snosi posledice - zaključio je  Pavlović za "Sportsport.ba"


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nebojša

14.07.2020. 20:59

Ovaj Pavlovic je bas pravi zlikovac i zlocinac, i iz izjava je jasno kao dan o cemu se radi i kako su momka namontirali. Inace Ratko Mladic svakako nije zlocinac mako to govorio da jeste ili zeleo da jeste. Sva podrska ovom momku i nauk, da ako imas jednog prijatelja, ti si srecan covek, ako imas 2 prijatelja ti si neizmerno srecan cove, ako imas 3 ptijatelja, ONDA NEMAS NI JEDNOG.