LUKA JOVIĆ SAZNAO ŠTA GA ČEKA: Milan doneo odluku o Srbinu!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 05. 2024. u 16:39

MILAN je doneo odluku kada je u pitanju Luka Jović. Srpski napadač će ostati na "San Siru", pošto se očekuje da na kraju ove sezone potpiše novi višegodišnji ugovor sa "rosonerima".

ЛУКА ЈОВИЋ САЗНАО ШТА ГА ЧЕКА: Милан донео одлуку о Србину!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kako je preneo "Kalčomerkato" i novinar Danijele Longo u poslednjih nekoliko sati došlo je do važnog, možda odlučujućeg kontakta između agenta bivšeg igrača Real Madrida Falija Ramadanija i rukovodstva kluba iz "grada mode".

Doneta je odluka da se saradnja nastavi. Očekuje se da se u narednih nekoliko dana uđe u poslednju fazu pregovora za obnovu ugovora koji ističe u julu.

Prema saznanjima pomenutog italijanskog medija, Milan neće iskoristiti opciju godišnjeg produženja ugovora koje je dogovoreno prošlog leta za Luku Jovića, već radi na novom ugovoru sa Ramadanijem na duži rok. Igrač je veoma srećan će nastaviti da igra za "rosonere" i nema nameru da sluša druge ponude na tržištu. 

Jović je zaslužio novi ugovor zbog učinka koji ima ove sezone, a to je devet golova i jedna asistencija na 28 nastupa u svim takmičenjima. Milan vidi Luku kao dobru alternativu u napadu, a na sve ovo uticaj ima odlazak Olivijea Žirua na kraju sezone.

Podsetimo, klub sa "San Sira" je drugi na tabeli Serije A sa 70 bodova i naredne sezone će igrati u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove