"VEČITI" SE UDRUŽILI: Zbog godišnjice masakra, Zvezda i Partizan će uraditi ovo povodom tragedije u Orašju i Duboni

Filip Milošević

03. 05. 2024. u 11:39

Dana 04.05.2024 sa početkom u 12h na terenu Ravni Gaj u Malom Orašju biće održan humanitarni, memorijalni turnir sa ciljem prikupljanja pomoći za nastavak oporavka povređenih u prošlogodišnjem masakru. Pre toga će biti održana prigodna ceremonija u znak negovanja kulture sećanja na nastradale sa početkom u 10.45h na istom terenu.

ВЕЧИТИ СЕ УДРУЖИЛИ: Због годишњице масакра, Звезда и Партизан ће урадити ово поводом трагедије у Орашју и Дубони

Malo Orašje

Dva najveća fudbalska kluba u Srbiji, Crvena zvezda i Partizan učestovaće u obeležavanju godišnjice tragičnog događaja tako što će omladinske selekcije odigrati prijateljsku utakmicu u okviru ovog humanitarnog turnira, dok će delegacije koje čini članovi rukovodstva i igrači prvog tima prethodno  prisustvovati  ceremoniji, čime će večiti rivali pokazati da su solidarnost i ljudskost najvažnije vrednosti koje neguju.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove