PREMINUO LEGENDARNI NOVINAR! Poslednje zbogom Jovanu Cigi Sekuliću

Novosti online

12. 04. 2024. u 11:43

DANAS je u Beogradu preminuo dugogodišnji urednik sportske rubrike "Večernjih novosti" Jovan Sekulić (70).

ПРЕМИНУО ЛЕГЕНДАРНИ НОВИНАР! Последње збогом Јовану Циги Секулићу

FOTO: Arhiva novosti

Naš Ciga, kako su ga svi znali i zvali, rođen je 18. avgusta 1953. u Beogradu, a novinarstvom se bavio od 1977. Tokom bogate karijere je radio i u "Sportu", "Blicu" i "Glasu javnosti", a poslednje dve decenije do odlaska u penziju 2018. je radio u našoj redakciji.

Izveštavao je sa najvećih sportskih takmičenja, svetskih i evropskih prvenstava u fudbalu, Olimpijskih igara, a izveštavao je i o Crvenoj zvezdi u vreme kada je postala evropski i svetski šampion 1991. godine.

Bio je i predsedavajući u Udruženju sportskih novinara Jugoslavije, potom i Srbije i Crne Gore, a bio je i predsednik Udruženja sportskih novinara Balkana.

Ciginim stopama krenula je i njegova ćerka Marina, koja je poznata sportska voditeljka, koja sada radi za Arena sport televiziju.

BONUS VIDEO: POBEDA ATLETIKA: pogledajte kako su navijači dočekali svoj tim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić