"NE POSTOJE UNAPRED UPISANI BODOVI" Vladan Milojević: Čeka nas težak posao u Surdulici

Tanjug

06. 04. 2024. u 14:22

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Radnikom, da poštuje protivničku ekipu i da sutrašnji meč zavređuje pažnju.

НЕ ПОСТОЈЕ УНАПРЕД УПИСАНИ БОДОВИ Владан Милојевић: Чека нас тежак посао у Сурдулици

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 16 časova biti gosti ekipe Radnika u Surdulici u okviru 29. kola Superlige Srbije.

- Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u poslednjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik. Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre, istakao je Milojević.

Dodaje da još ne zna ko će biti među prvih 11 sutra.

- Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica. Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu, zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?