NEVEROVATNA SUMA: Evo koliko novca je Barselona odbila da proda Jamala

Novosti online

24. 03. 2024. u 14:21

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Žoan Laporta izjavio je da je klub odbio ponudu od 200 miliona evra za Lamina Jamala.

НЕВЕРОВАТНА СУМА: Ево колико новца је Барселона одбила да прода Јамала

FOTO: Tanjug/AP

Mladi španski fudbaler je početkom oktobra 2023. godine produžio ugovor sa Barselonom do leta 2026. godine.

  - Verujemo timu koji trenutno imamo, ne želimo da potpisujemo igrače koji bi mogli da naruše našu harmoniju. Nisu nam potrebna velika pojačanja, ne vidimo da je neophodno praviti investicije koje bi mogle da naruše ono što gradimo, a to je izbalansiran tim. Ne želimo da prodamo nijedno veliko ime. Ako sve bude išlo po planu, nećemo biti primorani da prodamo nijednog igrača - istakao je Laporta za Mundo deportivo.

Dodaje da je klub odbio ponudu od 200 miliona evra za Lamina Jamala i da Barselona nije pod pritiskom da mora da prodaje igrače. 

- Naprotiv, u procesu smo ekonomskog oporavka i zaista mogu da vidim svetlo na kraju tunela. Obili smo i ponude za Baldea, Fermina, Gavija, Pedrija, De Jonga, Arauha, ali ne želimo da ih prodamo. Samo od pomenutih imena imali bismo prihod od milijardu evra. Mislim da će i Kanselo i Feliks ostati u Barsi i sledeće sezone. Nadam se da Atletiko neće praviti problem, Siti takođe. Biće to produžeci pozajmica uz fiksnu cenu otkupa - zaključio je Laporta.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024