MOĆNI I BEZ MESIJA: Argentina lako sa Salvadorom

Novosti online

23. 03. 2024. u 20:45

PRVAK sveta, moćan je i bez kapitena. Fudbaleri Argentine, započeli su pripreme za leto i Kopa Ameriku, gde će braniti titulu osvojenu 2021, pobedom nad Salvadorom u Filadelfiji (3:0). Ni izostanak Lionela Mesija nije ugrozio ambicije "gaučosa", koji su i u "šarenom" sastavu uspeli da savladaju slabašnog rivala golovima Kristijana Romera, Enca Fernandeza i Đovanija Lo Selsa.

MOЋНИ И БЕЗ МЕСИЈА: Аргентина лако са Салвадором

FOTO: Tanjug/AP

Odigrali su prvaci iz Katara bez previše respekta prema nedoraslom rivalu, što je i pokazala startna postava selektora Lionela Skalonija, koji je sinoć 68. put u karijeri vodio nacionalni tim, i još jedna utakmica mu fali da na večnoj listi dostigne čuvenog Marsela Bjelsu.

Dao je argentinski stručnjak prostora veteranima poput Di Marije, Paredesa, De Pola, ali i mladim momcima poput Federika Buonanotea i Valentina Barka, koji je postao 47. debitant u redovima "gaučosa" otkako je Skaloni selektor. Očekuje se da trener svetskog prvaka učini isto i za tri dana protiv Kostarike u Los Anđelesu u noći između utorka i srede (3.50). Ni tada u sastavu neće biti Mesija koji je povredio butni mišić na utakmici Inter Majamija i Nešvila u okviru KONKAKAF kupa.

- U ovim utakmicama uvek gledamo da damo minute igračima koji nisu igrali ili da isprobamo neke varijante na terenu. Odlazim srećan zbog rezultata, pristupa na terenu, intenziteta. Isto ćemo uraditi i na narednom meču, napravićemo neke promene i onda proceniti ovu čitavu turneju - poručio je Skaloni nakon meča.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu