TADIĆ HVALI PETROVIĆA: "Nalazi se u najužem izboru za golmana na Evropskom prvenstvu"

Novosti online

17. 03. 2024. u 12:48

Igrač Fenerbahčea i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan tadić govorio je za engleske medije o brojnim temama, a jedna od njih je i bila pozcija golmana u reprezentaciji Srbije.

ТАДИЋ ХВАЛИ ПЕТРОВИЋА: Налази се у најужем избору за голмана на Европском првенству

Foto: Profimedia

Tadića ne bi iznenadilo da Petrović dobije priliku protiv Engleske, Slovenije ili Danske.

– Petrović je top kandidat da brani na Evropskom prvenstvu. Nalazi se u najužem izboru. Milinković Savić je odlično branio, ali Srbija ima nekoliko fantastičnih golmana. Tu su i Đorđe Petorvić, Predrag Rajković, Mile Svilar… – objasnio je Tadić za „Saut London pres“

Dodao je i da je bilo mogućnosti da budu i klupski saigrali dok je bio u Ajaksu.

– Odmah sam na treningu video koliko je dobar golman. Takođe sam vrlo brzo ocenio da je odličan momak i veliki profesionalac. Zbog svega navedenog, nisam bio iznenađen kad sam ga video da brani u Čelsiju, jer svojevremeno, dok sam bio u Ajaksu, razmatrao je sportski sektor da ga dovede – rekao je Tadić.

Veruje kapiten "orlova" da povratak Sančeza neće uticati na Petrovića.

– Sećam se da su me tada pitali za njega. Bio je na listi svih najboljih evropskih klubova i nije slučajnost što je sada broj jedan u Čelsiju. Verujem da i nakon Sančezovog povratka može da zadrži svoje mesto, jer kad golmani lepo iskoriste šansu, ne daju je nikom – zaključio je Tadić. 

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra u četvrtak od 18 časova u Moskvi sa reprezentacijom Rusije, a četiri dana kasnije gostuje selekciji Kipra.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA KATAIJA: Sjajan prijem i završnica "desetke" Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima