''NIJE NIŠTA GOTOVO, ZNAMO ŠTA ŽELIMO!'' Igor Duljaj pred meč Partizana u Lučanima

Filip Milošević

16. 03. 2024. u 11:49

Partizan u nedelju nakon dve utakmice bez pobede gostuje Mladosti u Lučanima, a šef struke crno-belih, Igor Duljaj izneo je svoje mišljenje pred ovaj meč.

НИЈЕ НИШТА ГОТОВО, ЗНАМО ШТА ЖЕЛИМО! Игор Дуљај пред меч Партизана у Лучанима

Foto: Printskrin/Arena sport

Trener Igor Duljaj istakao je na konferenciji za medije da je meč arhiviran, te da nikada nije lepo kada se gubi.

- Pa uvek kada se doživi neuspeh naravno da nije prijatno, ali ta utakmica što se mene i moje ekipe tiče završena. Stavili smo tačku, jer ima dosta utakmica ispred nas, ne vraćamo se nazad. Imao sam razgovor sa ekipom, rekao sam im da osim rezultata nemam šta da im zamerim. Imali smo dosta šansi, ali kao što sam mnogo puta rekao, pamti se rezultat. Meč je arhiviran - rekao je Duljaj.

Objasnio je da je Mladost kao i uvek nezgodna ekipa, a da još nije poznato u kakvom je stanju travnata podloga na samom stadionu.

- Mladost je po tradiciji dosta nezgodan protivnik za Partizan, ne znamo u kakvom stanju je teren, ne tražimo alibi. Imali su dosta iskusnih igrača koji mogu da igraju na rezultat i umeju to da rade. To su u dosadašnjem delu prvenstva mnogo puta dokazali. Ovaj meč je važan, jer posle njega dolazi pauza od 14 dana i vrlo je važno na nju otići sa pozitivnim emocijama

Posle susreta sa Napretkom, publika u Humskoj pružila je podršku Duljajevim momcima.

- Znate kako, običnog navijača nikada ne možete da prevarite. Oni prepoznaju kada tim daje maksimum. Čestitao sam Napretku na bodovima, izgubili smo, nema kuknjave, a publika i navijači su prepoznali da su igrači hteli jako pobedu, dali su sve od sebe. Nekad vas sreća ne posluži, ali videlo se da igrači to žele. Nije ništa gotovo, imamo svoj put, znamo šta hoćemo i želimo.

BONUS VIDEO: VATRENE PROSLAVE: Ovako su "delije" i "grobari" reagovali na golove pred kraj poluvremena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)