DRAGOVIĆ NIJE DOBRO: Crvena zvezda neće biti oslabljena samo protiv Radničkog

Z. Ćorović

12. 03. 2024. u 11:07

ZASLUŽENA pobeda u duelu sa Partizanom je izostala nekim čudom, kratko se žalilo zbog brojnih propuštenih prilika i loše sreće. Fokus sa derbija se u Crvenoj zvezdi brzo prebacio na vanredno kolo i gostovanje u sredu Radničkom u Nišu na kome će Vladan Milojević ponovo morati da "krpi" tim.

ДРАГОВИЋ НИЈЕ ДОБРО: Црвена звезда неће бити ослабљена само против Радничког

FOTO: M. Vukadinović

Trener šampiona se od povratka rve sa brojnim kadrovskim problemima, zbog čega je bio prinuđen da improvizuje i meša karte, što ga čeka i na "Čairu".

Izvesno je da u Nišu neće biti komandanta odbrane Aleksandra Dragovića. Napali su maleri Zvezdinog kapitena, sa povređenim butnim mišićem hrabro je insistirao da zaigra i pomogne ekipi protiv Partizana, dobro se držao pola sata, kada mu se desio peh da Saldanja neoprezno padne na njega i prignječi mu rame. Stradali su ligamenti i Dragović će propustiti najmanje dve sledeće utakmice, protiv oba Radnička, Nišlija pa zatim i Kragujevčana koji u subotu dolaze na "Marakanu".

U ovakvoj situaciji, Milojeviću bi iskusni defanzivci Miloš Degenek i Nemanja Milunović bili zlata vredni. Međutim,obojica su dugo van stroja. Degenek je operisao skočni zglob, hoda pomoću štaka i najverovatnije će se oporavljati do kraja sezone. Milunović nije ni minut odigrao ovog proleća, presedeo je na klupi u prva tri kola, ali mu je nedavno stradao list, što traži novo mirovanje.

Spletom svih tih nesrećnih okolnosti, Zvezda sada ima samo zdrave Spajića i Đigu na poziciji štopera, pa ako zagusti, Milojević će biti prinuđen da u pomoć pozove Mijailovića ili Rodića, što donosi nova pretumbavanja.

Duže odsustvo čeka i mladog napadača Vladimira Lučića zbog operacije kolena, s tim što njegov izostanak nije toliko problematičan jer je po krilima Zvezda dobro popunjena. Magiko Katai se oporavio i polako hvata zalet, što važi i za Krasoa, od koga Zvezdini navijači očekuju da se konačno probudi.

Neizvesno sa Kostom

KOLIKO na Zvezdine igre utiče odsustvo Koste Nedeljkovića, najbolje se videlo na meču sa Partizanom, gde je mnogo falila njegova brzina po desnoj strani. Mladi desni bek se još nije oporavio od povrede kuka i još je neizvesno kada će Milojević moći da računa na njega.

Bonus video: Nesvakidašnja scena, "ujedinili" se "grobari" i "delije" posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)