HOLANDSKI VELIKAN U TOTALNOM RASULU: Fudbalski klub Ajaks na kraju sezone napušta pola tima

Filip Milošević

10. 03. 2024. u 11:44

Holandski fudbalski klub Ajaks u junu će promeniti pola tima, pošto će se na transfer listi naći najmanje devet igrača, objavio je dobro upućeni list De Telegraf ("De Telegraaf").

ХОЛАНДСКИ ВЕЛИКАН У ТОТАЛНОМ РАСУЛУ: Фудбалски клуб Ајакс на крају сезоне напушта пола тима

FOTO: Profimedia

- U junu će biti na prodaju čak devet od 13 igrača koje je prošlog leta doveo kasnije smenjeni sportski direktor Sven Mislintat - navodi renomirani dnevnik.

Kako je navedeno, višak su Josip Šutalo, Borna Sosa, Jakov Medić, Georgi Mikautadže, Karlos Forbs, Gaston Avila, Čuba Akpom, Benjamin Tahirović i Anton Gai, a od novih igrača na transfer-listu ne idu samo Sivert Mansverk, Diant Rama i Branko van den Bumen.

Ajaks je na kraju prošle sezone ostao bez dugogodišnjeg kapitena Dušana Tadića, kao i Dejvija Klasena i Mohameda Kudusa, a rezultati su ove sezone izuzetno loši. 

Klub je na petom mestu holandskog šampionata, sa čak 30 bodova manje od lidera i najljućeg rivala Fejenorda. 

Ekipa je eliminisana iz Kupa Holandije od trećeligaša USC Herkulesa, a još uvek igra u Ligi konferencije, gde će posle 0:0 u prvom meču u četvrtak igrati revanš meč protiv Aston Vile u Birmingemu.

BONUS VIDEO:  "IGRAČI PARTIZANA SU HEROJI!" Duljaj posle derbija pohvalio i "delije"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene