POTPUNO NESVAKIDAŠNJE! "Delije" i "grobari" posle derbija - "ujedinjeni"! (VIDEO)

Novosti online

09. 03. 2024. u 19:30

Crvena zvezda i Partizan sastali su se na Marakani da odigraju 172. prvenstveni "večiti derbi", a konačan ishod iznedrio je nesvakidašnje scene.

ПОТПУНО НЕСВАКИДАШЊЕ! Делије и гробари после дербија - уједињени! (ВИДЕО)

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podsetimo, izuzetno uzbudljivu utakmicu Crvena zvezda i Partizan okončali su remijem posle goleade i brojnih interesantnih momenata.

Iako je posle ovog "večitog derbija" Partizan sačuvao bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, a to je, sasvim logično, obradovalo njegove navijače, nisu "grobari" bili jedini zadovoljni.

Štaviše, i "delije" su pesmama pozdravile svoje ljubimce po okončanju meča, pa se tako desilo da je konačan ishod, usled borbenosti i golova oba tima, doveo do toga da su i jedni i drugi navijači bili zadovoljni onim što su videli tokom sto minuta velike fudbalske bitke.

Evo i kako su izgledali ti navijački momenti po završetku 172. večitog derbija, i kada se o "severu" radi, i kada se radi o "jugu":

 

Bonus video: RETRO-KOREOGRAFIJA - "Delije" hiljadama balona iscrtale poruku za 172. večiti derbi

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu