DOMAĆINI NISU MOGLI DA VERUJU: Zbog ovoga je dosuđen penal za Zvezdu protiv TSC-a (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2024. u 17:05

TSC i Crvena zvezda su se sastali u 23. kolu Superlige Srbije, a penal dosuđen za šampiona izazvao je buru nezadovoljstva u domaćem taboru.

ДОМАЋИНИ НИСУ МОГЛИ ДА ВЕРУЈУ: Због овога је досуђен пенал за Звезду против ТСЦ-а (ВИДЕО)

Screenshot / TV Arena sport

Samo što je proteklo pola sata igre, domaćini, koji su dotad odolevali napadima crveno-belih, napravili su kiks u svom kaznenom prostoru.

To loše dodavanje želeo je da iskoristi Gelor Kanga, kako bi, kad se već domogao lopte, postigao gol za Zvezdu.

Međutim, bivši igrač ekipe s Marakane, Miloš Vulić (koji je posle nastupa za ekipu iz Beograda igrao za Krotone u Seriji A, pa za Peruđu, iz koje je i došao u tim iz Bačke Topole), tada je bio neoprezan.

Krenuo je da oduzme loptu Kangi, uklizao je s leđa i, delovao je na nekoliko sekundi, otklonio je opasnost.

Sudija Milan Ilić je pokazao da se igra nastavi, Gelor Kanga se hvata za glavu i jurio arbitra, pitajući se kako je moguće da ništa nije dosudio, a onda je u VAR sobi pregledana ta situacija.

Odatle je glavni sudija pozvan da i sam, na monitoru, još jednom pogleda šta se desilo, a on utvrdio da je bilo prekršaja fudbalskih pravila dovoljnih za najstrožu kaznu - na snimku se videlo kako Vulić ostvaruje kontakt sa Kangom, a loptu je, slučajno ili ne, pogurao rukom, koja mu je ostala iza leđa.

Evo i kako je to izgledalo:

 

Dok se čekala konačna odluka, nezadovoljstvo u taboru domaćih kulminiralo je kada je trener Žarko Lazatić nešto dobacio arbitru, a ovaj mu pokazao žuti karton.

Prenos derbija kola, između trećeplasiranog TSC-a i drugoplasiranog šampiona, što je Zvezdi poslednji meč pred predstojeći večiti derbi, možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene