TRANFER NA TANKOM LEDU! Javoru propada drugi najveći transfer, igrač dva puta pao lekarski

Novosti online

07. 02. 2024. u 20:12

TRANSFER Ibrahima Tanka iz Javora u Makabi iz Netanje od izvesnog, došao je u status upitnog zbog činjenice da je fudbaler iz Gane dva puta pao na lekarskim pregledima.

ТРАНФЕР НА ТАНКОМ ЛЕДУ! Јавору пропада други највећи трансфер, играч два пута пао лекарски

FOTO: A. Ilić

Makabi iz Netanje oglasio se oko slučaja Tanko, istakavši da postoji ozbiljna bojazan da Tanko neće proći medicinske preglede i biti registrovan za takmičenje. Zbog toga su od lige tražili da produži rok, a njihov zahtev je uslišen. Te će uprkos tome što je prelazni rok prošao moćiu da registruju igrača ukoliko prođe preglede.

– Ibrahim Tanko podvrgnut je dva puta lekarskim testovima i nalazi zahtevaju dalju istragu. Kako bi se istraga završila, klub se već u podne obratio predsedništvu suda Fudbalskog saveza Izraela sa zahtevom da se rok produži radi sprovođenja dodatnih pregleda. Nadamo se da će na zahtev kluba biti pozitivno odgovoreno i da ćemo uspeti da završimo registraciju igrača, uz lekarski pregled – saopštili su iz Makabija, a prenosi "Sportal".

U tom klubu su obrazložili da je Tanko imao problem sa avio konekcijom, navodno nije bilo letova, ali je uspeo nekako da dođe.

Javor je prethodno dogovorio svoj drugi najveći izlazni transfer u vrednosti od 350.000 evra. Ipak, da bi se realizovao potrebno je sve da legne.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)