BIVŠI IGRAČ CRVENE ZVEZDE IMA NOVI KLUB: Nekadašnja nada crveno-belih na egzotičnoj destinaciji

Novosti online

04. 02. 2024. u 16:42

Bivši igrač Crvene zvezde Srđan Spiridonović ponovo će promeniti sredinu. Ovaj put će zadužiti opremu kuvajtskog Al Kadisija.

БИВШИ ИГРАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ИМА НОВИ КЛУБ: Некадашња нада црвено-белих на егзотичној дестинацији

FOTO: Tanjug/AP

Nakon epizode u drugoj ligi Saudijske arabije, brzonogi igrač će se preseliti u obližnji Kuvajt gde će nastaviti svoju karijeru. 

Iako je bio najavljivan kao veliko pojačanje kluba sa Marakane, Spiridonović nije opravdao očekivanja i posle nekoliko loših partija, prosleđen je na pozajmicu u Grčku gde se takođe nije najbolje snašao, pa je nastavio svoje putovanje po Evropi. Poljska i Litvanija nisu mnogo donelu ovom igraču, pa se uputio ka Saudijskoj arabiji, a sada prelazi u susedni Kuvajt. 

FOTO: M. Vukadinović

Tekst potpisa

U Al Kadasiju očekuju da može da bude adut za osvjanje šampionske titule, pošto se pomenuta ekipa nalazi na drugom mestu u ligi i zaostaje svega jedan bod za vodećom pozicijom. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!