JOŠ JEDAN ARGENTINAC U SITIJU: "Građani" potpisali ugovor sa talentovanim fudbalerom

Tanjug

25. 01. 2024. u 16:47

FUDBALSKI klub Mančester siti potpisao je ugovor sa mladim argentinskim igračem Klaudijem Ečeverijem do juna 2028. godine, saopšteno je ovog četvrtka klub sa "Etihada".

ЈОШ ЈЕДАН АРГЕНТИНАЦ У СИТИЈУ: Грађани потписали уговор са талентованим фудбалером

Foto: EPA-EFE/BAGUS INDAHONO

Talentovani 18-godišnjak je do sada bio član River Plejta. U saopštenju "građana" se navodi da će on ostati do kraja sezone na pozajmici u ekipi iz Buenos Ajresa. Mladi fudbaler je odigrao samo šest utakmica za prvi tim tog tima.

Ečeveri je bio kapiten Argentine na Svetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, koje je održano krajem prošle godine u Indoneziji. On je na tom takmičenju postigao pet golova, a Argentina je na kraju zauzela četvrto mesto, pošto je u utakmici za treću poziciju poražena od Malija 3:0.

Za reprezentaciju Argentine za fudbalere do 17 godina odigrao 23 utakmice i postigao 13 golova.

Podsetimo, Siti je ranije iz River Plejta doveo Hulajan Alvareza koji se pokazao kao veliko pojačanje i jedan je od najboljih igrača Pepa Gvardiole.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!