LIVERPUL GLEDA RIVALE SA VRHA: Crveni pobedili Barnli za prvo mesto u Premijer ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 12. 2023. u 20:47

FUDBALERI Liverpula pobedili su Barnli sa 2:0 kao gosti u 19. kolu Premijer lige. "Crvenima" je ovaj trijumf omogućio da bar na kratko budu na prvom mestu na tabeli.

ЛИВЕРПУЛ ГЛЕДА РИВАЛЕ СА ВРХА: Црвени победили Барнли за прво место у Премијер лиги

FOTO: Tanjug/AP

Susret je fantastično počeo za tim Jirgena Klopa. Igrao se 6. minut kada je Darvin Njunjez zatresao mrežu rivala. Ovo je Urguvajcu bio prvi pogodak van 16 metara u najelitnijem rangu engleskog fudbala.

S obzirom na to da su gosti rano poveli očekivala se goleada na "Turf Muru", ali to se nije desilo, pošto je do kraja utakmice viđen još samo jedan pogodak.

Na njega se čekalo sve do 90. minuta kada je konačan rezultat ove utakimce postavio Diogo Žota posle asistencije Luisa Dijaza.

Liverpul je sada lider na tabeli sa 42 boda, ima dva boda više, ali i utakmicu više od Arsenala. Barnli je na 19. mestu na tabeli sa 11 bodova.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)