KAKVA OSVETA SRBINA! Luka Jović oblači dres najvećeg rivala Real Madrida?

Novosti online

25. 12. 2023. u 10:58

SRPSKI fudbaler Luka Jović ušao je u golgetersku formu poslednjih nedelja, pošto je na prethodne četiri utakmice za Milan postigao tri pogotka.

КАКВА ОСВЕТА СРБИНА! Лука Јовић облачи дрес највећег ривала Реал Мадрида?

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, kako piše španski "Mundo Deportivo", postoji šansa da reprezentativac Srbije posle samo šest meseci napusti San Siro i vrati se na Pirineje.

Navodno, u Barseloni nisu zadovoljni centralnim napadačima ove sezone, pošto je Robert Levandovski postigao samo devet golova, a mladi Mark Guju svega dva. Zbog toga Katalonci u januaru žele da dovedu novog centarfora, ali im je izbor poprilično sužen.

Zbog finansijskih problema u kojima se klub nalazi, Barselona mora da targetira igrače kojima ugovor ističe već u junu 2024. godine i koji bi zbog toga jeftino mogli da stignu u Kataloniju.

Prvi među jednakima ističe se bivši napadač Real Madrida Luka Jović, koji bi tako imao priliku da pokaže "kraljevskom klubu" da se ogrešio o njega.

Podsetimo, Jović je u Real stigao na leto 2019. godine iz Ajntrahta iz Frankfurta, u transferu vrednom 63 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja, pošto je na 51 utakmici postigao samo tri gola. Na kraju je posle tri godine agonije prešao u Fiorentinu bez obeštećenja.

Osim za pomenute Milan, Fiorentinu, Real i Ajntraht, Jović je tokom karijere nastupao još za Benfiku i Crvenu zvezdu.

Inače, Jovićevi konkurenti za transfer u Barselonu mogli bi da budu Entoni Marsijal, Gabrijel Barbosa, Miči Bačuaji, Olivije Žiru i Visam ben Jeder, piše španski list.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!