"ISPRIČAĆE VAM BAHAR MNOGO PRIČA, JA NE SMEM" Bibras Natho zagonetno o smeni trenera u Crvenoj zvezdi

Filip Milošević

21. 12. 2023. u 19:38

Fudbaler Partizana Bibars Natho govorio je za izraelski Sport5 o situaciji u Crvenoj zvezdi, tačnije smeni Baraka Bahara.

ИСПРИЧАЋЕ ВАМ БАХАР МНОГО ПРИЧА, ЈА НЕ СМЕМ Бибрас Натхо загонетно о смени тренера у Црвеној звезди

M. Vukadinović

- Sigurno je da je to neprijatno, Ja poštujem Baraka, on je odličan trener, ceo njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga! - krenuo je sa pričom Natho, pa nastavio o Baharu.

- On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dve godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fiorentine je podigla lestvicu očekivanja i oni su bili sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad. Oni tamo ne znaju ni za šta drugo osim pobeda. Ove godine su doživeli tri poraza, a na to nisu navikli - rekao je jedan od najboljih fudbalera Partizana.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti