''NIJE SMEO DA ZAVRŠI JESEN KAO DRUGOPLASIRAN!'' Zvezdan Terzić o smeni Bahara

Novosti online

21. 12. 2023. u 13:11

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, sazvao je konferenciju za medije posle smene Baraka Bahara i poraza u 171. večitom derbiju.

НИЈЕ СМЕО ДА ЗАВРШИ ЈЕСЕН КАО ДРУГОПЛАСИРАН! Звездан Терзић о смени Бахара

FOTO: FK Crvena zvezda

- Rastajemo se kao prijatelji, želim da prekinem sve one spekulacije da će advokati imati pune ruke posla, da ćemo morati da platimo penale, ugovor je jasan, to su sve neproverene priče. On će imati pravo da prima platu dok ne nađe novi posao, ubrzo će naći novi klub i tog trenutka će prestati obaveza Zvezde da mu isplaćuje platu.

Doveden je kao neko osveženje, sa kojim smo hteli da napravimo iskorak, pogotovo u Evropi, međutim, ušli smo u jednu krizu iz koje nismo mogli da se izvučemo i on je sam svestan da sa ovim kvalitetom igrača nije smeo da dozvoli da završi jesen kao drugoplasirani na tabeli u domaćem prvenstvu. Utakmice u Bernu i u Beogradu protiv Partizana su bile dva meča koja su odlučila njegovu sudbinu - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!