KAKVA SENZACIJA U KUPU SRBIJE: Neverovatna goleada u Kragujevcu

Tanjug

06. 12. 2023. u 16:29

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu u osmini finala ovog takmičenja pobedili Smederevo rezultatom 5:0.

КАКВА СЕНЗАЦИЈА У КУПУ СРБИЈЕ: Невероватна голеада у Крагујевцу

Foto arhiva VN

Golove za Radnički postigli su Milan Vidakov u 19, Milan Aleksić u 46, Branislav Milošević u 54, Nemanja Tomić iz penala u 81. i Bojan Adžić u 84. minutu.

Plasman u četvrtfinale Kupa Srbije danas je izborio je i OFK Vršac, koji je na svom terenu pobedio kruševački Napredak 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Miloš Milivojević u 66. minutu.

Fudbaleri Novog Pazara izborili su juče plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u gostima nadigrali Inđiju 3:2.

Od 15.30 časova igraće Čukarički - Javor i Voždovac - Radnički (SM). Fudbaleri Crvene zvezde će od 18 sati na svom terenu dočekati niški Radnički, dok će se u isto vreme u Novom Sadu sastati Mladost GAT i Vojvodina.

Poslednji meč osmine finala Kupa Srbije biće odigran sutra od 16 sati, a ekipa Partizana će na svom terenu dočekati Grafičar.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024