"POBEDIO SAM ĐOKOVIĆA U SINGLU": Janik Siner oduševljen nakon pobede, a Sonego...

N. Rašić/A.I

25. 11. 2023. u 22:55

ITALIJANSKI teniser Janik Siner danas je igrao tenis života. Prvo je pobedio Novaka Đokovića u singlu 2:1 (6:2, 2:6, 7:5), a potom su on i Sonego pobedili u dublu Kecmanovića i Đokovića rezultatom 2:0 6:3, 6:4.

ПОБЕДИО САМ ЂОКОВИЋА У СИНГЛУ: Јаник Синер одушевљен након победе, а Сонего...

Tanjug/AP

Nakon meča četvrti teniser planete, Janik Siner blistao je od sreće zbog činjenice da je nakon 25 godina odveo Italiju u finale dejvis kupa.

- Išli smo na svaki poen. Pomoglo nam je kada smo izdržali na 0:40 i tri brejk lopte, pre svega zbog samopouzdanja, naročito kada sam sam dobio Novaka u singlu. Nije bilo lako igrati odlučujući meč u dublu u polufinalu. Ipak, bilo je to zadovoljstvo, dobro smo sve odradili, rekao je Siner.

I Sonego je bio vidno zadovoljan posle trijumfa u dublu.

- Mnogo je bilo emocija. Srećan sam zbog finala, ovo nam je prvo. Neverovatan osećaj. Volim da igram sa ovim momcima i delim teren sa Janikom. Njemu idu sve zasluge, sjajan je igrač i danas je sjajno odradio posao, rekao je Sonego.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)