UEFA IZAŠLA ZVEZDI U SUSRET: Navijači šampiona Srbije ovo nisu očekivali na dan utakmice

Tanjug

07. 11. 2023. u 10:15

Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u prodaju još 5.000 ulaznica za večerašnju utakmicu protiv Lajpciga, u četvrtom kolu Lige šampiona.

УЕФА ИЗАШЛА ЗВЕЗДИ У СУСРЕТ: Навијачи шампиона Србије ово нису очекивали на дан утакмице

FOTO: Tanjug/AP

Evropska fudbalska unija (Uefa) usvojila je žalbu beogradskog kluba, pa je u prodaju pušten ostatak ulaznica, koje se prodaju putem interneta i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", navodi se u današnjem saopštenju na sajtu crveno-belih.

Putem interneta i na blagajnama se mogu kupiti ulaznice za zapad, istok i tribinu "Siniša Mihajlović", dok su karte za sever dostupne samo na stadionu.

Zvezda je obavestila sve navijače koji imaju karte za jug i ulaze 23 i 24, da koriste ulaze 20, 21 i 22, pošto će ulazi 23 i 24 biti zatvoreni zbog kazne Uefa. Utakmica se igra večeras od 21 čas.

Posle tri kola u Grupi G prvi je Mančester siti sa svih devet bodova, Lajpcig ima šest, a Jang bojs i Zvezda po jedan bod.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona