SADA I ZVANIČNO: Sandro Tonali suspendovan iz fudbala na 10 meseci

Novosti online

28. 10. 2023. u 15:20

Fudbalski klub Njukasl potvrdio je danas na zvaničnom sajtu da je fudbaler Sandro Tonali počevši od petka 27. oktobra suspendovan na 10 meseci zbog umešanosti u aferu sa klađenjem.

САДА И ЗВАНИЧНО: Сандро Тонали суспендован из фудбала на 10 месеци

foto: EPA

Svetska fudbalska federacija (FIFA) je u petak poslala dopis Njukaslu u kom se Tonaliju (23) potvrđuje suspenzija koju mu je prethodno izrekao Fudbalski savez Italije.

- FIFA je potvrdila kaznu koju je prethodno izrekao FS Italije, Tonali je suspendovan na 18 meseci, od čega će mu osam u startu biti smanjeno jer je fudbaler prihvatio da ide na terapije za lečenje zavisnosti od klađenja i učestvuje u edukativnim programima u Italiji namenjen borbi protiv zavisnosti od kocke - stoji u saopštenju Njukasla.

Tonali će prvi takmičarski meč po isteku suspenzije moći da odigra najranije 27. avgusta sledeće godine, što znači da će propustiti ostatak ove sezone, a neće moći da igra ni za Italiju na Evropskom prvenstvu, pod uslovom da se šampion "starog kontinenta" plasira na završni turnir.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove