"ŽAO MI JE POGBE": Selektor Francuske otvorio dušu

Tanjug

10. 10. 2023. u 12:05

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan izjavio je danas da se Pol Pogba nalazi u komplikovanoj situaciji, ali je dodao da neće da zauzima kategoričan stav prema napadaču Juventusa, prenose francuski mediji.

ЖАО МИ ЈЕ ПОГБЕ: Селектор Француске отворио душу

FOTO: AP/Tanjug

Pogba se suočava sa četvorogodišnjom suspenzijom, pošto je i analiza B uzorka pokazala da je bio pozitivan na testosteron. Francuski fudbaler nasumično je testiran posle utakmice Juventusa i Udinezea u Seriji A, 20. avgusta, koju je odgledao sa klupe. On je bio pozitivan na testosteron, hormon koji povećava izdržljivost.

"Žao mi je Pogbe, dogodilo mu se dosta toga. Nalazi se u komplikovanoj situaciji. Moraće da se brani, to je deo duge procedure. Sve je počelo doping testom. Ne znam šta će da bude sa njim, ali je tužno ovo što se dešava", rekao je Dešan.

Pogba je za reprezentaciju Francuske odigrao 91 meč i postigao je 11 golova. On je sa "trikolorima" osvojio Svetsko prvenstvo 2018. i Ligu nacija 2021.

"Neću da zauzimam kategoričan ili radikalan stav. Ne znam kako će da izgleda njegova budućnost, ali je očigledno da je potrebno vreme. Prošlo je dosta vremena od kada je Pogba sa nama. Ne znam šta će da se dogodi, ali se nadam da ću da pronađem njegov osmeh, njegovu smirenost i njegovu igru", istakao je Dešan.

Italijansko antidoping telo je prošlog meseca potvrdilo suspenziju, dok je Juventus saopštio da će da razmotri naredne proceduralne korake.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)