DELIJE OVO NISU HTELE DA ČUJU! Čovek koji je oštetio Srbiju sudi Zvezdi i Jang bojsu

Novosti online

02. 10. 2023. u 11:11

CRVENA zvezda je saznala ko će im deliti pravdu protiv Jang bojsa u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona u sredu od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

ДЕЛИЈЕ ОВО НИСУ ХТЕЛЕ ДА ЧУЈУ! Човек који је оштетио Србију суди Звезди и Јанг бојсу

FK Crvena zvezda

Reč je o čoveku koga Srbi ne pamte po dobrom Škotu Vilijamu Kolumu. Njemu će pomagati sunarodnici Fransis Konor i Dejvid Mekgiši, dok je za četvrtog arbitra postavljen Dejvid Dikinson.

U VAR sobi naći će se mešoviti par iz Engleske i Škotske koji će činiti Dejvid Kuti i Endru Dalas, dok je za posmatrača suđenja postavljen Karen Nalbanđan iz Jermenije. Delegat utakmice je Danijel Jošt iz Slovenije.

Treba istaći da Koluma ne pamtimo po dobrom. Škot je delio pravdu na meču između Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. I tada je žestoko oštetio naš tim, pošto je propustio da dosudi gotovo čist penal nad Dušanom Tadićem, kada je naš kapiten prevario golmana Luksemburga Morisa, koji je promašio loptu i zakačio srpskog fudbalera po nozi.

Ni nakon VAR provere nije došlo do promene odluke, iako je delovalo da je ovo zaista očigledan penal.

Fudbalerima Crvene zvezde sudio je na revanš meču kvalifikacija trećeg kola Lige šampiona prošle sezone protiv Pjunika. Tada je crveno-beli tim slavio sa 0:2.

Sudio je Srbiji i na meču Lige nacija protiv Rusije 2020. godine koji je naš tim izgubio rezultatom 3:1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove