KAKO JE ZVEZDA DOVODILA IGRAČE?! Mitar Mrkela otkrio ono što je najviše zanimalo navijače šampiona Srbije

Novosti online

25. 09. 2023. u 09:17

CRVENA zvezda je pred novu sezonu obavila prelazni rok u kom su oborili rekorde što se tiče ulaganja i iznosa transfera.

КАКО ЈЕ ЗВЕЗДА ДОВОДИЛА ИГРАЧЕ?! Митар Мркела открио оно што је највише занимало навијаче шампиона Србије

M. Vukadinović

Dovedeni su nov trener Barak Bahar i igrači čiji je cilj dublji proboj u Evropi, počevši od borbe u grupi Lige šampiona, pa moguće i nokaut fazi Lige Evrope. Kriza je na startu domaćeg prvenstva, gde se očekuje da crveno-beli u svakom trenutku budu dominantni. 

Sportski direktor Mitar Mrkela naveo je da je ovaj prelazni rok temeljno odrađen.

- Ovim prelaznim rokom započeli smo novi ciklus. Promenili smo trenera, mnogo igrača. Kada podvučemo crtu, smatram da smo odradili veoma temeljno i kvalitetno ovaj prelazni rok. Doveli smo mnogo vrhunskih igrača - istakao je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, za "Sportski žurnal".

Promena trenera i dolazak 10 igrača su krajnja računica rada tokom leta.

- Planirali smo ovaj prelazni rok pre godinu dana. Započeli smo ga dovođenjem Pitera Olanjinke i Marka Stamenića bez obeštećenja, zatim je došao i Kraso, plus još deset igrača. Klub je napustilo njih 15. Uskladili smo želje trenera sa finansijskim mogućnostima i mislim da smo odradili dobar prelazni rok. Crvena zvezda je u obavezi da svake sezone napreduje i da bude bolja iz godine u godinu - naveo je Mrkela.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)