SRPSKI STRUČNJAK NASTAVLJA RAD NA "RAJSKOM OSTRVU": Milojević blizu klupe Apolona iz Limasola

Novosti online

31. 08. 2023. u 08:30

KRATKO je Vladan Milojević bio bez posla, kratko je bio van Kipra, a obe te situacije će se promeniti već za koji dan. Barem tako tvrde mediji iz te mediteranske zemlje.

СРПСКИ СТРУЧЊАК НАСТАВЉА РАД НА РАЈСКОМ ОСТРВУ: Милојевић близу клупе Аполона из Лимасола

Foto: EPA

Vladan Milojević bi trebalo vrlo brzo da postane novi trener Apolona iz Limasola, koji želi da raskine saradnju sa sadašnjim šefom struke Bogdanom Andoneom. Nisu u klubu zadovoljni kako igra ekipa pod komandom rumunskog stručnjaka, u prva dva kola prvenstva osvojena su dva boda.

Milojeviću su kiparska i grčka liga kao prirodna sredina, pošto je dobar deo i igračke i trenerske karijere proveo tamo. Kao fudbaler nastupao je za Janjinu, Kalamatu, Smirnu, Panatinaikos, Iraklis, Akratitos, a kao trener je vodio Omoniju, Panionios, AEK iz Atine i APOEL.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)