BLISTA I U FRANCUSKOJ: Nemanja Matić oduševio na debiju u Renu

Novosti online

21. 08. 2023. u 19:35

VICEŠAMPION Francuske, fudbaleri Lansa naleteli su na "tvrdo" u 2. kolu prvenstva. U subotu im je u gostima bio Ren, a od 60. minuta se na terenu u dresu ovog tia pojavio novajlija, naš internacionalac Nemanja Matić i odmah zagospodario sredinom terena.

БЛИСТА И У ФРАНЦУСКОЈ: Немања Матић одушевио на дебију у Рену

FOTO: SIM Srbije


O debiju Matića je više nego jasno govorio trener Rena Bruno Ženezio

- Odmah smo videli smirenost koju on donosi, njegovo taktičko čitanje određenih situacija koje su nam omogucavale da presečemo kontranapade ekipe Lansa. Ali ne možete biti iznenađeni kada znate da je Matić do sada igrao za Čelsi, Mančester junajted, Romu i bio akter u dosta utakmica Lige šampiona - slikovit je trener Rena.

Matić je nedavno odlučio da napusti romu i iznenadio je mnoge ovom odlukom, čak i svog dugogodišnjeg trenera u ček tri kluba, slavnog Žozea Murinja. Portugalac je sa Matićem radio u Čelsiju, pa u Mančester junajredu i u Romi, a odluka da srpski as napustio Rim i preseli se u Francusku mu je vrlo teško pala, do te mere da je u nekoliko izjava čak "pecnuo" Matića da je to mogao da uradi na neki drugačiji način.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)