DEMBELE NAPUŠTA BARSELONU: Ćavi razočaran odlukom Francuza

Tanjug

02. 08. 2023. u 11:09

TRENER Barselone Ćavi Ernandez potvrdio je danas da će francuski fudbaler Usman Dembele da nastavi igračku karijeru u Pari Sen Žermenu.

ДЕМБЕЛЕ НАПУШТА БАРСЕЛОНУ: Ћави разочаран одлуком Француза

FOTO: AP/Tanjug

Nije krio španski stručnjak razočaranje zbog ovakve odluke brzonogog krilnog napadača.

- Razgovarao sam sa Dembeleom. Saopštio mi je da želi da napusti Barselonu. Dobio je ponudu Pari Sen Žermena na koju ne možemo da odgovorimo. Velika šteta, jer je Dembele dobro tretiran u Barseloni. Razočaran sam njegovom odlukom - izjavio je Ćavi za zvanični sajt Barselone.

Ovaj 26-godišnjak ima ugovor sa Kataloncima do 30. juna 2024. godine. On je član španskog velikana od 2017. godine, a prošle sezone je za klub postigao osam golova na 35 utakmica.

Barselona je jutros u Las Vegasu u pripremnom meču pobedila Milan 1:0. Ovo je bio treći prijateljski duel tima sa "Nou Kampa". Barselona je u prvom duelu poražena od Arsenala (3:5), a potom je pobedila Real (3:0).

- Odigrali smo najbolji meč na ovoj turneji. Nismo imali dobar meč protiv Arsenala, pobedili smo Real, a sada smo videli sjajnu Barselonu - dodao je trener Katalonaca i istakao da Frenk Kesi nije igrao zbog povrede.

Barselona će naredni prijateljski meč odigrati 8. avgusta sa Totenhemom.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)