ON SUDI U NOVOM SADU: UEFA odredila arbitra za utakmicu Vojvodina - Apoel

Tanjug

31. 07. 2023. u 14:23

LETONSKI arbitar Vitalijs Spasjonikovs imenovan je za glavnog sudiju meča Vojvodina - Apoel, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA) na zvaničnom sajtu.

ОН СУДИ У НОВОМ САДУ: УЕФА одредила арбитра за утакмицу Војводина - Апоел

FOTO: M. Vukadinović

"Lale" će u četvrtak od 20 časova ugostiti vicešampiona Kipra u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija i pokušaće da nadoknade minus iz prvog meča koji je okončan pobedom kiparske ekipe rezultatom 2:1.

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, cela sudijska četvorka će biti iz Letonije. Spasjonikovsu će pomagati Raimonds Tatriks i Arturs Šakurovs, dok je za četvrtog arbitra imenovan Aleksandrs Anufrijevs.

Tim koji prođe dalje sa meča u Novom Sadu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija će igrati protiv pobednika meča Vorskla Poltava (Ukrajina) - Dila Gori (Gruzija). Ukrajinski klub je u prvom meču pobedio 2:1, a revanš se igra u četvrtak u Gruziji.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)