PLATA IZ SNOVA! Dušan Tadić napustio Ajaks i potpisao sjajan ugovor

Novosti online

16. 07. 2023. u 22:36

KAPITEN fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić je nedavno napustio Ajaks, a od nedelje u veče ima novi klub.

ПЛАТА ИЗ СНОВА! Душан Тадић напустио Ајакс и потписао сјајан уговор

FOTO: FSS

Iako su holanski mediji tvrdili da je turski Bešiktaš ponudio Tadiću ugovor na dve godine, uz platu na godišnjem nivou od 3,5 miliona evra, kapiten "orlova" zaista nastalja karijeru u Turskoj, ali u drugom gigantu i za veći novac.

Kako je saopštio Fenerbahče, sa Tadićem je potpisan ugovor na dve sezone, a u svakoj od njih srpski as će zarađivati po 4,2 miliona evra.


- Sjajan je osećaj biti deo tako velikog kluba. Fenerbahče ima sjajne navijače i ne mogu da dočekam da zaigram fudbal pred njima. Želim da osvojim mnoge trofeje baš sa tim navijačima. Oni nam mnogo znače i potrebna nam je njihova podrška. Bićemo uspešni upravo zahvaljujući energiji naših pristalica - poručio je srpski as.

Inače, ovaj transfer obradovao je i našeg košarkaškog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, koga je posebno oduševio izbor pesme kojom je Tadić dočekan u Turskoj. U pitanju je obrada hita koji se u fudbalu, bar kada je o našim igračima reč, posvećen Aleksandru Mitroviću, ali se sada peva i po turskoj "Tadic's on fire":

Podsetimo, Dušan Tadić je u Holandiju stigao 2018. godine i od tada odigrao 214 utakmica, te postigao 105 golova i imao 112 asistencija.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila