SRBINU PUKO FILM! Dušan Tadić nezadovoljan napušta Ajaks i oblači crno-beli dres

Novosti online

14. 07. 2023. u 10:15

KATASTROFALNA sezona Ajaksa. U Amsterdam nije stigao nijedan trofej, nije izborena Liga šampiona i atmosfera u holandskom gigantu je na ivici pucanja.

СРБИНУ ПУКО ФИЛМ! Душан Тадић незадовољан напушта Ајакс и облачи црно-бели дрес

FOTO: EPA

Kako prenosi De Telegraf, kapiten Ajaksa i srpske reprezentacije Dušan Tadić nije trenirao prethodna dva dana. On je u četvrtak sa svojim menadžerom došao na stadion gde je imao sastanak sa tehničkim direktorom Svenom Mislintatom.

Sastanak je trajao pola sata, a Tadić je jasno stavio do znanja da je nezadovoljan sadašnjom selekcijom. On misli da su klubu hitno potrebna jaka pojačanja. Ipak, čelnici kluba imaju drukčije planove.

Mislintat i finansijska direktorka Suzan Lenderink smatraju da je mnogo novca potrošeno prethodnih godina. Udar na budžet je i neigranje u Ligi šampiona, pa u klubu razmišljaju da znatno smanje plate igračima.To se nije svidelo Srbin, koji je poludeo i želi da napusti Ajaks. 

Podsećanja radi, Tadić ima ugovor sa "Kopljanicima" do narednog leta, a namenjena mu je i neka funkcija u klubu nakon igračke karijere, ali... Navodno, ovog leta bi moglo da dođe do rastanka, koji bi značio i novi početak za Ajaks. Po informacijama koje su prvo plasirali Turci, a zatim potvrdili Holanđani, Tadić bi do kraja leta mogao da se preseli u Bešiktaš!

Klub iz Istanbula spreman je da Tadiću ponudi ugovor na tri sezone (verovatno 2+1), ali bi kapiten Ajaksa i Srbije prvo morao da raskine saradnju sa svojim timom. Turci nisu spremni da plate obeštećenje i pregovaraće tek kada Srbin bude imao čiste papire, a sve je izvesnije da će ih i dobiti.

Kapien Srbije je nakon Vojvodine, Groningena, Tventea i Sautemptona postao prava legenda u Amsterdamu. Tokom pet godina u klubu odigrao je 241 meč, postigao 105 golova i asistirao 112 puta. Osvojio je i šesto trofeja, igrao značajnu ulogu u Ligi šampiona i pomogao timu da "stvori" mlade fudbalere koje su kasnije prodali za milione širom Evrope. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)