"NE MOGU DA SPAVAM ZBOG NJEGA!" U Zvezdi je ovih dana baš "živo" - Olanjika "ljut" na Krasoa

Novosti online

11. 07. 2023. u 18:20

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olanjika izjavio je danas da se prilagodio "crveno-belima" i dodao da već razmišlja o Ligi šampiona, ali i šta mu to zadaje nesanice od kad je stigao u redove šampiona Srbije.

НЕ МОГУ ДА СПАВАМ ЗБОГ ЊЕГА! У Звезди је ових дана баш живо - Олањика љут на Красоа

FOTO: FK Crvena zvezda

 Crvena zvezda se trenutno za novu sezonu priprema u Rusiji. Šampion Srbije će sutra od 18.30 časova u Sankt Peterburgu igrati protiv Fenerbahčea.

- Dobro je biti deo tima, trenirati i adaptirati se na saigrače. Za sada sve protiče u najboljem redu, tu smo jedni za druge, pričamo, družimo se. Idem dan po dan, trudim se da se što bolje međusobno upoznamo. Treninzi su vrlo zahtevni, ali navikao sam na to. Znamo da se spremamo za Ligu šampiona i samo nam je to u glavi - rekao je Olanjika, prenosi zvanični sajt kluba.

Olanjika je istakao da su navijači Crvene zvezde imali pregršt pohvala na njegov račun.

- Odigrali smo odlične utakmice, jer zahteve sa treninga prenosimo na teren. Svakodnevno treniramo kako bi igrali dobro kolektivno uz individualne kvalitete, kao što trener traži od nas. Igrali smo protiv dobrih protivnika i pobedili smo, sve ide dobro. Dobio sam mnogo pohvala od navijača, ali nažalost nisam mogao da odgovorim na sve. Sad nam sledi duel protiv odličnog rivala - ekipe Fenerbahčea, sa nestrpljenjem čekamo meč koji može da nas odvede do osvajanja turnira. Bez obzira što je faza priprema, veoma je važno da redovno pobeđujemo kako bi podigli samopouzdanje za predstojeće izazove u Ligi šampiona i prvenstvu - naveo je novi fudbaler Crvene zvezde.

Olanjinka je istakao da se u pauzi između napornih treninga uvek nađe vremena za zabavu sa saigračima.

- U slobodno vreme igram 'Fifu' sa Krasoom, a moram da priznam da je bolji. Za sada uglavnom on meni daje "nesanicu", jer igramo pred spavanje, pa se iznerviram, ali nastojaću da i to promenimo u budućnosti - zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!